BGN | Български левEUR | Евро
БългарскиБългарскиEnglishEnglish
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

Mighty Bamboo Towels - Супер абсорбиращи кухненски кърпи от бамбукови влакна за многократна употреба

29.90лв Количество
Код на продукта: MB01
Тегло: 0.500кг

 

  • Изработени от естествени бамбукови влакна
  • Ултра абсорбиращи задържат до 10 пъти повече течност от хартията
  • Супер издръжливи, 1 кърпа издържа тегло до 10 кг, дори когато е мокра!
  • Антибактериални, забравете за неприятната миризма и микроби по обикновените кърпи
  • Спестявате пари, използвайте повторно всяка кърпа до 80 пъти. Това е 3200 употреби за опаковка!
  • Екологични, спестява купуването на планини от кухненска хартия
  • По-твърди от хартията, няма да се разпадне при силно търкане

 

СУПЕР-АБСОРБИРАЩИ КУХЕНСКИ КЪРПИ ОТ БАМБУК ЗА МНОГОКРАТНА УПОТРЕБА
Mighty Bamboo кърпите са ново поколение кухненски кърпи, благодарение на които завинаги ще забравите за кухненската хартия! Те са направени от природосъобразни бамбукови влакна, които са устойчив ресурс и са биоразградими. Mighty Bamboo Towels са толкова щадящи към околната среда, колкото и са и безпощадни в борбата с разлятите течности, петната и бъркотия в кухнята.

Бамбукът е естествено антибактериален, така че кърпите няма да замиришат на застояла мръсотия, като обикновените гъби и кърпи след употреба, заради всички микроби, които те събират и разпространяват по повърхностите ви. Това не е проблем с Mighty Bamboo кърпите. Mighty Bamboo кърпите са супер абсорбиращи и супер-силни, могат да абсорбират огромно количество течност с едно движение и да се изцедят, за да се използват повторно веднага. Най-хубавото е, че могат да се перат в пералня, така че всяка кърпа може да се използва, изплаква и ИЗПОЛЗВА ДО 80 ПЪТИ! Само си представете огромния брой хартиени кухненски ролки, през които бихте минали, ВМЕСТО само една ролка от Mighty Bamboo кърпите!

НАПРАВЕНИ ОТ НАТУРАЛНИ БАМБУКОВИ ФИБРИ
Когато става въпрос за абсорбиращи влакна, не можете да победите естествените качества на бамбука. Всяко влакно има уникален елиптичен профил, създаващ по-голяма повърхност и позволяващ течностите да попият в тъканта по-лесно и в много по-големи обеми. Това означава, че мощните бамбукови кърпи ще поемат до 10 пъти повече течност, отколкото обикновената кухненска хартия. Формата на бамбуковите влакна също ги прави далеч по-устойчиви от хартията, тъй като всяко влакно е дълго и здраво, образувайки тъканна повърхност, за разлика от тънките, къси влакнести частици на хартията, така че може да задържи 10 кг тегло и да се изцеди до почти суха, за да бъде използвана отново и отново!

СПЕСТЕТЕ ПАРИ, ИЗПОЛЗВАЙТЕ ВСЯКА КЪРПА ДО 80 ПЪТИ!
Когато сметнете сумата, която харчите за кухненска хартия за една година, това се превръща в основен разход. Цял ден посягаме към кухненската хартия и минаваме през планина от хартия, за която трябва да се плаща както по отношение на парите, така и върху ефекта й върху околната среда. Mighty Bamboo Towels могат да се перат и да се използват повторно до 80 пъти! Това е 3200 употреби за опаковка !! Само един лист може да издържи седмици, дори месеци, когато иначе бихте проправили своя път през половин дузина цели ролки от кухненска хартия.

НЕ САМО ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА РАЗЛЯТИ ТЕЧНОСТИ И ПЕТНА
Поради естествено меката текстура на бамбуковите влакна, Mighty Bamboo Towels могат да се използват за всякакъв вид сухи приложения в дома ви, като почистване и полиране на повърхности, почистване на стъкло, без замазване и дори увиване на храна, която да вземете със себе си, и по-късно да използвате като салфетка!

Цвят Бял
Капацитет 20 листа на ролка. Всеки лист може да се пере до 80 пъти.
Почистване За пране в пералня, перете на 30°C или по-малко с настройка за деликатно пране. Не ползвайте белина, не гладете, не ползвайте центруфуга, не ползвайте омекотител.
Размери Опаковка: 16.5x8x29cm; Ролка: 8x8x29cm
Материал Бамбукови фибри
Съдържание на опаковката 2 ролки с по 20 перфорирани листа 
Тегло Бруто: 380гр Нето: 360гр