BGN | Български левEUR | Евро
БългарскиБългарскиEnglishEnglish
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

Chillmax Pillow: охлаждаща гел подложка за възглавница

39.90лв 29.90лв Количество
Марка: Chilmax
Код на продукта: CHM
Тегло: 1.550кг

 

  • Охлаждаща гел възглавница
  • Chillmax гела извлича топлината от тялото ви
  • Използвайте като възглавница, постелка или подложка
  • Използвайте за охлаждане на скута ви и лаптопа, когато работите
  • За допълнително охлаждане поставете в хладилник преди употреба
  • Няма нужда от пълнене с вода
  • Преносима, удобна за пътуване

ОХЛАЖДАЩА ГЕЛ ПОДЛОЖКА ЗА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ВЪЗГЛАВНИЦИ
За по-спокоен сън през нощта или за по-хладно, по-удобно място за седене, Chillmax възглавницата е решението за Вас. Вътрешният гел на Chillmax Pillow реагира на телесната ви температура, за да абсорбира излишната топлина, отвеждайки я от кожата ви, за да произведе естествен охлаждащ ефект до три часа. Използвайте я като възглавница за сън или възглавница за сядане, за да облекчите дискомфорта от претопляне. Chillmax можете да поставите в любимата си калъфка или върху възглавницата ви за максимално охлаждане. Преносимият размер и лесното й почистване означава, че можете да я вземете навсякъде, където горещите, лепкави нощи или неудобното и продължително седене може да са проблем.

УСПОКОЯВА И ОХЛАЖДА ЗА МАКСИМАЛЕН КОМФОРТ
В горещите и лепкави нощи спокойният сън може да бъде труден за постигане, но мекият, удобен гел в Chillmax Pillow абсорбира излишната топлина на тялото и го отвежда далеч от кожата ви, като ви дава охлаждащо и релаксиращо усещане. Поставете във вашата калъфка или върху възглавницата, в директен контакт с кожата ви, за да можете да се насладите на успокояващо, охлаждащо усещане. В най-горещите нощи я поставете в хладилника за няколко часа, преди да си легнете за още по-добър ефект.

НОСЕТЕ Я НАВСЯКЪДЕ С ВАС - НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ПЪЛНИ С ВОДА
Тъй като възглавницата Chillmax е лека, сгъваема и тънка, можете лесно да я вземете със себе си в багажа си, когато пътувате. Още по-добре, носете я със себе си в самолет или в гореща кола, за да ви охлажда по време на пътуването, и тъй като няма нужда да зареждате с охлаждаща течност или вода, тя е винаги в готовност.

ПОДХОДЯЩА ЗА ОХЛАЖДАНЕ ДОКАТО РАБОТИТЕ ИЛИ ЗА РАНИ И НАТЪРТВАНИЯ
Охлаждащият ефект на Chillmax Gel означава, че той може да се използва за всякакви приложения. Поставена под лаптоп, тя действа като чудесна охлаждаща постелка, която поддържа скута и лаптопа ви хладен и предпазва лаптопа ви от прегряване. Увийте възглавница Chillmax около възпалени или болезнени стави, около глезен или китка след физическо натоварване.

С възглавницата Chillmax никога няма да се притеснявате, че отново ще чувствате неприятна топлина и дискомфорт.

Материал Лесно за почистване покритие отвън; Chillmax гел във вътрешността