BGN | Български левEUR | Евро
БългарскиБългарскиEnglishEnglish
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

Micro Ear - слухов усилвател

159.00лв Количество
Марка: MicroEar
Тегло: 0.300кг

Вие или любим човек често се мъчите да разберете какво казват другите?Не чувате добре или ви е трудно да чувате ясно?Неспособността на любимия човек да чува стресира и влияе на връзката ви?

Да не чуваш добре е обезсърчаващо и хората със засегнат слух често се отдръпват от семейство и приятели от срам.Традиционните слухови апарати са големи и тромави, а да не споменаваме и колко са скъпи!

Microear е най-новият пробив в технологиите за слухови апарати, създаден да ви помогне да чувате по-добре, дискретно.

Кристално чист звук!

Microear използва дигитална технология за усилване на звука, така че да чувате неща, които не сте успели до сега.Ще чуете разликата!Уникалната дигитална система за компресия в лекия Microear ви позволява да усилвате звуците, които искате да чуете, като същевременно намалява нежелания фонов шум.Microear дори ви позволява да чувате звуци на разстояние над 20 метра, много по-далеч от традиционните устройства. Чуйте всички звуци по-силно и по-ясно! 

Перфектен слух през целия ден!

Забравете разходите за батерии, постоянната им смяна. Microear е презареждащ се. Просто го включете и ще имате над 20 часа сигурен слух с висока разделителна способност, за да се ориентирате уверено в деня си! Ще се учудите колко ясно ще чуете всеки звук - ще чуете неща, които никога преди не сте могли. 

За всяка ситуация!

Ще сте удивени, че чувате най-тихите звуци като шумолящи от вятъра листа, песента на птици или румоленето на дъжда. Най-накрая се насладете на концерти, спортни събития и любимите си програми по телевизията. И най-важното - чувствайте се комфортно и уверено по време на всекидневни разговори, професионални срещи и семейни събирания - знаейки, че чувате всички ясно! При това в пълна дискретност. Усъвършенстваната микропроцесорна технология прави Microear толкова незабележим.

Отървете се от тревожността и притеснението, свързани с намалена слухова способност и отново се насладете на любимите си занимания!

Комплектът включва:

  • 1 х MicroЕar + 1 х MicroЕar ПОДАРЪК!
  • 5 x накрайника: S, M, L, XL, XXL
  • 1 x адаптер за презареждане
  • 1 х твърд калъф за съхранение/пътуване
  • 1 x четка за почистване
  • 1 х ръководство за употреба

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

Модел: А-130

Максимално изходно ниво:  130 ±5 dB

Сила на звука: 38 ±5 dB

Общо хармонично изкривяване: <5%Честотен диапазон: 300Hz – 400Hz 

Батерия: 55 mAh (литиево-йонна):               

Напрежение:                                                         

вход: 100 – 240 V ~50/60 Hz, 150 mA;     

изход:5,0 V 500 mA

Тегло: прибл. 9 гр.

Размери: 50 х 48 х 8,6 мм

Подобни продукти