BGN | Български левEUR | Евро
БългарскиБългарскиEnglishEnglish
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

Spot Blast уред за премахване на упорити петна

299.00лв Количество
Марка: Spot Blast
Тегло: 6.000кг
  • 3 в 1 почистващо действие: Напръскайте, изтъркайте, изсмучете мръсотията със Spot Blast
  • Почистване на множество повърхности
  • Мощен: 650 вата
  • Лек, преносим и лесен за съхранение
  • Стотици здрави почистващи влакна
  • Почти два пъти по-голяма мощност от други преносими уреди за премахване на петна
  • Изсмуква над литър вода за по-малко от 5 секунди

3-в-1 преносим, мощен уред за отстраняване на упорити петна
Spot Blast е невероятно преносимо, мощно средство за премахване на петна с действие 3 в 1 за почистване, търкане и прахосмукачка. Елиминира упоритите петна БЪРЗО и възстановява вашите килими, мокети и тъкани, за да изглеждат като нови. Усетете разликата в Spot Blast с невероятна почистваща сила, която превъзхожда други преносими почистващи уреди. Неговата превъзходна производителност му позволява да изсмуче над литър вода за по-малко от пет секунди. Не правете компромис с ефективността на почистване – изберете Spot Blast за безпроблемно и ефективно отстраняване на петна. Поддържайте пространствата си безупречни и тъканите в дома ви ще изглеждат по най-добрия начин със Spot Blast, най-доброто преносимо средство за премахване на петна 3 в 1.

3 в 1 почистващо действие: Напръскайте, изтъркайте, изсмучете мръсотията
Тайната на Spot Blast се крие в неговото екстремно почистващо действие 3 в 1. Просто напръскайте, изчеткайте и наблюдавайте мощния „почистващ вихър“, който повдига и премахва петната дълбоко под повърхността. Не оставя нищо след себе си освен красива, безупречна чистота. С Spot Blast можете лесно да се справите дори с най-упоритите петна.

Почистване на множество повърхности
Spot Blast ще отстрани ужасните петна от домашни любимци, ще премахне залепналата засъхнала храна или ще се справи бързо с разлятия сок на децата. Също така е идеален за освежаване на матраци, премахване на петна от легла, освежаване на легла за домашни любимци, почистване на дънки на децата и премахване на петна от мръсотия и трева. Можете дори да го изнесете навън, за да освежите седалките и постелките на колата си. Без значение къде са петната, Spot Blast е тук, за да спаси вашите повърхности. Това е решението "всичко в едно", което ви спестява време и усилия, като същевременно осигурява изключителни резултати при почистване.

Преносим и лесен за съхранение
С компактния си размер и невероятните 650 вата мощност, Spot Blast е не само мощен, но и лесен за съхранение. Можете да го държите удобно под мивката или във всяко малко място за съхранение. Това е перфектният спътник за почистване, който предлага мощността, от която се нуждаете, и мобилността, която ви позволява да го пренесете навсякъде. Кажете сбогом на видимите и скрити петна и се насладете на по-добро, по-дълбоко почистване, което е безопасно за вашите деца и домашни любимци.

Подобни продукти