BGN | Български левEUR | Евро
БългарскиБългарскиEnglishEnglish
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

Livariz - охлаждащ спрей и крем за разширени вени

49.90лв Количество
Марка: Livariz
Тегло: 0.300кг

Омръзнало Ви е от болките в краката причинени от умора, тежест  и разширени вени?

Livariz® е система в две стъпки, спрей и крем, която помага за подобряване кръвообръщението на краката, като ги релаксира и освежава. Също така спомага за значителното подобрение на паякообразните вени ! С Livariz® ще кажете сбогом на разширените вени. Livariz® използва единствената по рода си криогенна технология. Благодарение на охлаждащото си действие Livariz® спрей, ще облекчи болката в кратата ви и ще видите разликата в разширените вени само след 6 седмици. 

При прилагането на спрей Livariz®, температурата пада до около 9 °C. При тази температура, краката започват да се отпускат. Същевременно комплексът от съставки прониква дълбоко в кожата на краката и оказва мощно успокояващо и релаксиращо действие.

Стъпка 1 – Криогенният охлаждащ спрей  Livariz® незабавно облекчава болката и дискомфорта, като намалява отока и активира кръвообращението, като ефективно се насочва към разширените вени.

 Стъпка 2 – Кремът за активиране Livariz® незабавно покрива и прикрива разширените и паякообразните вени, като след време укрепва стените им и насърчава микроциркулацията за борба с разширените вени на клетъчно ниво и внася нов живот на краката ви.

Livariz® кремът се адаптира към цвета на вашата кожа и намалява видимостта на паякообразните вени. Покрива ги незабавно.

Комплектът съдържа:

- спрей за крака Livariz 100 мл.

- крем за крака Livariz 100 мл.

Подобни продукти