BGN | Български левEUR | Евро
БългарскиБългарскиEnglishEnglish
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

Drain Jet: въздушно ръчно бутало за отпушване на канали и сифони

59.90лв Количество
Марка: DrainJet
Тегло: 0.500кг

- Почиства запушените мивки, вани, тоалетни или душови канализации
- Отпушва и най-трудните блокажи
- Ръчно задействано, помпено действие
- До 30psi налягане
- 3 адаптера, отговаря на повечето отвори и тоалетни
- Щадящо към крехките тръби
- Спестете време и пари от скъпи такси за повикване на водопроводчици

ВЪЗДУШНО РЪЧНО БУТАЛО ЗА ОТПУШВАНЕ НА КАНАЛИ И СИФОНИ
Drain Jet е ръчно бутало С високо налягане, предназначено за бързо и безопасно пречистване на блокираните канализации, без да се нужда от тежки химикали или за сметка на електрически струйни уреди с високо налягане, които могат да повредят вашите тръби и канализация. Независимо дали става въпрос за блокирана мивка, вана, тоалетна или душ, Drain Jet е ефективен в отпушването на повечето блокажи в домакинството като тези от сапунени натрупвания, косми, отпадъци от тоалетната и други. Трите специално проектирани адаптера ще паснат на повечето отвори и тоалетни У-образни завои и тъй като контролирате налягането на въздуха, можете да приложите достатъчно, за да премахнете блокирането, но не толкова, че да повредите уплътненията и тръбните връзки.

3 АДАПТЕРА ПАСВАТ НА ПОВЕЧЕТО СИФОНИ И ТОАЛЕТНИ
Специално проектираните адаптери създават уплътнение около канала. Просто свържете подходящия адаптер, напомпайте Drain Jet до желаното налягане и поставете накрайника върху блокирания сифон, тръба или У-образен завой на тоалетната. С натискане на спусъка въздуха под налягане се изстрелва в канализацията, изхвърляйки запушването.

ЩАДЯЩО КЪМ КРЕХКИТЕ ТРЪБИ
Вашите отпадни тръби не са създадени да поемат голямо налягане, за разлика от водопроводните или газовите тръби, така че твърде голямото налягане може да счупи уплътненията на тръбните връзки, което да доведе до течове и още повече проблеми. Родингите и индустриалните струйни бластери могат да бъдат твърде мощни, за да вашите тръби, но традиционните бутала често са неефективни, тъй като всяко „натискане“ е последвано от също толкова силно „дърпане“. Тъй като с Drain Jet вие ръчно изпомпвате налягането, можете да приложите само нужното количество въздушно налягане, което е необходимо, и то в една посока, за да изчистите запушването и да защитите тръбите си.

Спестете ВРЕМЕ И ПАРИ ОТ СКЪПИТЕ ВОДОПРОВОДЧИЦИ
Блокираният канал, особено тоалетната, може да бъде смущаващ и скъп проблем. Не искате да чакате цял ден и след това да плащате на непознат да влезе в дома ви срещу огромна такса за спешни повиквания, за да се справи с обикновена блокирана тръба. С Drain Jet в шкафа си можете да се справите с този проблем за минути. Без химикали, без скъпи такси и чакане.

Цвят Зелено и черно
Размери Кутия: 25,5 х 10 х 24,5 см. Уред: 26 х 25 х 7,5 см
Материали ABS и PVC пластмаса
Съдържание на опаковката Drain Jet, малка приставка, голяма приставка, приставка за тоалетна и инструкции за употреба
Тегло Бруто: 720гр. Нето: 580гр
Внимание

Дръжте далеч от деца. Този продукт не е играчка. Прочетете инструкциите преди първата употреба и ги запазете за бъдеща справка. Винаги проверявайте канализацията си за всякакви повреди или течове, преди да използвате Drain Jet. Уверете се, че сте направили добро уплътнение около отвора, преди да освободите налягането. Винаги се уверете, че държите уреда с две ръце при работа. НЕ потапяйте Drain Jet във вода. НЕ използвайте този продукт с никакви химикали. Възможно е да се появи изпръскване, винаги носете ръкавици и предпазни очила, когато използвате продукта. (НЕ влизат в комплекта) НЕ използвайте прекалено голямо налягане. НЕ помпайте устройството повече от 20 пъти. Уверете се, че почиствате уреда и приставките след всяка употреба. Спрете употреба незабавно, ако продуктът е повреден. Използването на продукта за каквато и да е друга цел освен тази, за която е предназначен е опасно. Този продукт работи с помощта на сгъстен въздух с високо налягане. Никога не насочвайте Drain Jet към хора или животни. Винаги използвайте подходящата приставка според канала, който се опитвате да отпушите, както е препоръчано в приложените инструкции.