BGN | Български левEUR | Евро
БългарскиБългарскиEnglishEnglish
Вход | Регистрация
Артикули0
Клиентски вход Вход с Е-мейлът и паролата от вашата регистрация. Забравена парола?

Категории

Най-разглеждани

Copper Stone незалепващ тиган 24 см

49.00лв
Марка: Copper Stone pans
Тегло: 0.500кг

РАЗМЕР: 24 см

 

- Ултра незалепваща технология
- Супер твърда конструкция
- Динамично разпределение на топлината
- Готвите без мазнина
- Красиво медно покритие
- Кована алуминиева сърцевина
- Основа от неръждаема стомана
- Дръжка с ефект дървесина

 

Тиганите са едни от най-необходимите кухненски принадлежности. Представяме ви Copper Stone тигани с изключително високо качество, толкова издръжливи, че ще ви служат дълги години. Разработени посредством невероятна технология с уникален петслоен дизайн и уновативна трислойна незалепваща повърхност. Работят на всички видове котлони - електрически, керамични, халогенни, газови и индукционни. Издържат на високи температури.

Не съдържат перфлуороктанова киселина, олово и кадмий, което ги прави безопасни за цялото семейство.

Използвайки най-модерната технология за незалепване, ние създадохме тиган с несравнимо разпределение на топлина с водещи в класа нива на издръжливост и устойчивост на надраскване.

Вече знаем, че готвенето, без да е необходимо да добавяте мазнини или олио, прави храненето по-здравословно и почистването по-бързо, но Copper Stone тиганите също се загряват по-бързо, остават горещи за по-дълго и приготвят храната равномерно, като ви осигуряват перфектно незалепващо покритие без значение на какъв котлон готвите.

Освен това, супер-твърдата конструкция, създадена от изключително здраво, устойчиво на надраскване покритие, комбинирано с ковано алуминиево тяло и стоманена основа, означава, че тези тигани са създадени да издържат и са готови да улеснят вашето готвене всеки път. 

Красивото медно покритие, както и ръчно изваяната дръжка от бакелит с ефект дърво, придават на Copper Stone тиганите професионален, висококачествен вид, който ще удиви семейството, приятелите и гостите ви.

Тиганите се предлагат в три размера - 20, 24, 28 см и Уок 28 см.


 

 

Подобни продукти